COÑECE AOS GAÑADORES

Albóndega de bonito de Burela en salsa verde de alga codium y vino D.O. Rías Baixas Albariño de Fefiñanes.
Alie Die
Lasaña de carne y vino (tinto) D.O. Rías Baixas Goliardo Caiño
Central Park
Pataca cítrica rechea sobre quinoa vermella
Cevicheria La Sarita
Tenreira con champiñóns
Casa Martín
Arroz cremoso de lura e chícharos
Restaurante Morriña
Esteiro
Gastroteca
Taco de lacón con grelos e queixo San Simón fundido
El Rincón de Alba

TAPAS FINALISTAS

Tradicional
Croquetas de churrasco
La Pérgola de Oído Cocina
Creativa
Robaliza ao vapor con escabeche de tomate e caldo de vermú vermello
Restaurante O Fieital
Tradicional
Pataca cítrica rechea sobre quinoa vermella
Cevicheria La Sarita
Tradicional
Tequeño
Gastroteca
Creativa
Esteiro
Gastroteca
Tradicional
Tenreira con champiñóns
Casa Martín
Tradicional
Arroz cremoso de lura e chícharos
Restaurante Morriña
Creativa
Mc'xillon
Taberna Os Tigres
Creativa
Brisa mariña
Surrey
Creativa
Cinzas de San Xoán
Alma Negra
Tradicional
Costeleta galega
Chirashizushi
Creativa
Mini Hamburguesa xaponesa
Chirashizushi