Tapas 2021

Image
Falso xeado de outono
A Parva
Image
Patacas rabiosas con mexillóns
A Parva
Image
Roxón de churrasco
Abarrote
Image
Os callos da avoa Pilarita
Acrunia
Image
Ravioli de mexillón e crema de nabo
Acrunia
Image
Albóndegas de rabo de tenreira con puré de batata, labras de xamón e flocos de queixo Galmesano
Ajetreo
Image
Humus con cabaciña e crudités
Áncora
Image
«Peixiño quente»
Ayó Pasta Bar
Image
Minihamburguesa de xurelo
Bar Berry
Image
Caldo galego
Bar Ciudad
Image
Cocochas confeitadas sobre pisto e escuma de codium
Barítono Gastrocurruncho
Image
Espetada afumada de churrasco e maionesa de chimichurri
Barítono Gastrocurruncho
Image
Berberechos ao vapor
Boca Negra
Image
Tortita de sashimi de atún
Boca Negra
Image
Arepa ao estilo galego
Buenasuegra
Image
Bastonciños de lombo rebozado en sésamo con marmelada de tomate
Calma Chicha Drink&Meal
Image
Albóndega de pescada de Celeiro, arroz frito e salsa de lura
Cantón23
Image
Canelón de xarrete
Casa Ponte
Image
Aire fresco
Casa Surrey
Image
Cacheliño Vello
Central Park
Image
Empanada de millo de mexillóns
Central Park
Image
Canelóns de pescada e lagostinos
Cervecería O Cribo
Image
A mafia galega
Chester Foodlove
Image
«Olé mis huevos morenos»
Chester Foodlove
Image
Patacas bravas de pementos de Padrón
Chitín Taberna
Image
Galicia Calidade
Cosecha81
Image
Albóndegas de tenreira con medallóns de arroz
Deabejas
Image
Mexillóns ao vapor
Dos Raíces
Image
“Dos Raíces”
Dos Raíces
Image
Wonton de croca galega
El Local 20
Image
Torta de queixo e roxóns con marmelada de pementos de Padrón
El Rincón de Alba
Image
Barquiña do cortello
El Trastero
Image
Arancinos negros sobre terra de codium
EME Taberna
Image
Callos ao estilo galego
Entre Bateas
Image
Porro asado, requeixo, mel e améndoas torradas
Intenso Cocina Peculiar
Image
Bocado de bosque
La CERILLA by Lois
Image
Taco de lingua en salsa de seco e guasacaca
La Conquista
Image
Brioche de cigalas con guanciale
La esquina de Valentina
Image
Bikini galego
La Gula
Image
Burguer Breogán
La Mansión 1783
Image
Moqueca Imperial
La Mansión 1783
Image
Luras enchidas na súa tinta con bóla de arroz
La Penúltima
Image
Faceira glaseada sobre puré de castañas
La Tabarra
Image
Gyozas de cogomelos de temporada con emulsión de trufa
La Teresa
Image
Polbo asado en patacas cremosas con aceite de pemento en po
La.Con.Fusión
Image
Raviolis wonton veganos
Mahara Taberna Rock
Image
Faceiras á moda Barrera
Mesón Barrera
Image
Bolo de vento de bacallau con marmelada de pemento de Padrón e tomate
Mesón de Herves
Image
Bao de lacón de castañas
Mesón Moncho
Image
«O bo chipirón»
Mesón O'Bo
Image
Arroz negro de luras con alioli de pementos de Padrón
O Dezasete
Image
Costela artesá galega, arroz basmati, curry, ananás e mazá
O Dezasete
Image
Bao de carne asada, cenoria encurtida e emulsión de piquillos
O Sibarita
Image
Tosta Lembranzas
Parrillada Lembranzas
Image
Bao de luras
Portela
Image
Callos
Portela
Image
Causa á limeña de pescada á galega
Restaurante Morriña
Image
Croquetas cremosas de espinacas
Restaurante Morriña
Image
Rodaballo á falsa brasa con pil-pil sobre hortalizas salteadas
Restaurante O Fieital
Image
Tosta de costela de porco criado con castañas, pementos fritos e mollo de queixo de Arzúa
Restaurante O Fieital
Image
Takoyaki tigre
Roots Coruña
Image
Tortilla de Betanzos
Taberna O Freixo Cervecería
Image
Cachopín de pezuños de porco
Taberna O Rescaldo
Image
Vasiño de salmón mariñado con guacamole
Taberna O´Secreto
Image
O mar na boca
Tapa Negra
Image
Dados de atún
The Breen's Tavern
Image
Nachos con queixo vegano
The Breen's Tavern
Image
Minitosta de salpicón de lagostinos
Tintos & Rubias Gastrobar
Image
Steak Tartar de costeleta de rubia galega
URO Rest & Club
Image
Cestiñas de polbo
Vinoteca O Ceo
Image
Ensalada de remolacha
Vinoteca O Ceo